Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 14-Νοε-2020 08:36

  Από το Μαξίμου στον Καραμολέγκο

  Βασίλης Ανδρικόπουλος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ανέλαβε ο κ. Βασίλης Ανδρικόπουλος, όπως έκανε γνωστό σε εργαζόμενος και συνεργάτες της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας ο πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μεγαλομέτοχος της κ. Μανώλης Καραμολέγκος, με επιστολή που τους απέστειλε.

  Στην επιστολή του ο κ. Καραμολέγκος σημειώνει πως ο βασικός ρόλος του κ. Ανδρικόπουλου θα είναι "η οργάνωση των υφιστάμενων δομών και διαδικασιών με γνώμονα τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας και την εγκαθίδρυση της ως σταθερά πρώτης στην ελληνική αγορά”.

  Ο κ. Ανδρικόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες από τον Ιούλιο του 2019 έως και τον Οκτώβριο του 2020 κατείχε τη θέση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας. 

  Ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος είναι απόφοιτος του Λεόντειου Λυκείου, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά executive trainings στο Harvard Business School και στο INSEAD σε οικονομικά θέματα. 

  Από το 1996, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες, όπως στην Diageo Plc, στην οποία διετέλεσε CFO για τις Ευρωπαϊκές αγορές, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στην Tasty Foods, στην Green Cola, στην GFG Bakery, στην caremarket.gr, κ.ά.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ