Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Νοε-2020 18:52

  ΟΤΕ: Νέο, μη εκτελεστικό, μέλος η κ. Dominique Leroy

  ΟΤΕ: Νέο, μη εκτελεστικό, μέλος η κ. Dominique Leroy
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O OTE ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στις 09.11.2020 εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος, την κα. Dominique Leroy, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους κ. Ανδρέα Ψαθά, για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2021.

  Βιογραφικό Σημείωμα κας. Dominique Leroy

  Από τον Νοέμβριο του 2020, η Dominique Leroy είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνη για την Ευρώπη.

  H Dominique Leroy έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και των τηλεπικοινωνιών. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Unilever, όπου η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Γενική Διευθύντρια για τις αγορές Βελγίου και Λουξεμβούργου. Το 2011 εντάχθηκε στην Proximus όπου γρήγορα έγινε Επικεφαλής Καταναλωτικής Αγοράς (Consumer Market) και κατείχε την θέση Διευθύνουσας Συμβούλου από το 2014 έως το 2019. Κατά τη
  διάρκεια της θητείας της, πέτυχε την ανάκαμψη της εταιρείας, με συνεχή ανάπτυξη και προσανατολισμό στην εμπειρία του πελάτη. Κατά την τελευταία χρονιά, ήταν σύμβουλος της Bain & Company.

  Η Dominique Leroy έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε Διοικητικά Συμβούλια, έχοντας διατελέσει μέλος Δ.Σ. στις εταιρείες Lotus Bakeris, Proximus, BICS, Royal Ahold Delhaize και Compangie de Saint & Gobain.

  Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Βιομηχανική Μηχανολογία και Διοίκηση από τη Σχολή Επιχειρήσεων στο Solvay Βρυξελλών. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ