Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Οκτ-2020 10:04

  Μύλοι Λούλη: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής Loulis International Foods Enterprises Bulgaria Ltd

  Μύλοι Λούλη: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής Loulis International Foods Enterprises Bulgaria Ltd
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην κεφαλαιακή ενίσχυση με το ποσό των 5,500 εκ. ευρώ της 100% θυγατρικής της Loulis International Foods Enterprises Bulgaria Ltd που εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου ανακοίνωσε η εταιρεία Μύλοι Λούλη.  

  Η εν λόγω ενίσχυση υλοποιήθηκε μέσω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω θυγατρικής  με την καταβολή μετρητών και με την έκδοση 3.216.376 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών αξίας 1,71 ευρώ εκάστη.

  Τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την  Loulis International Foods Enterprises Bulgaria Ltd μέσω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, θα χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια για την κάλυψη της συμμετοχής της, στην 100% θυγατρική της εταιρεία Loulis Mel - Bulgaria Ead που εδρεύει στο General Toshevo της Βουλγαρίας.

  Η  εταιρεία Loulis Mel - Bulgaria Ead προχώρησε και αυτή με την σειρά της σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 7,250 εκ. ευρώ, σε δύο στάδια. Αρχικά κεφαλαιοποιώντας δάνεια 2,928 εκ ευρώ από την μητρική της Loulis International Foods Enterprises Bulgaria Ltd και στην συνέχεια με την καταβολή μετρητών από την μητρική της ποσού 4,322 εκ. ευρώ. Η εν λόγω  αύξηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων αυτής.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ