Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 22-Οκτ-2020 13:01

  Βεβαίωση Πόθεν Έσχες μέσω e-Banking από την Alpha Bank

  Βεβαίωση Πόθεν Έσχες μέσω e-Banking από την Alpha Bank
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη δυνατότητα παροχής βεβαιώσεων Πόθεν Έσχες μέσω e-Banking, με μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς επίσκεψη στο Δίκτυο Καταστημάτων, προσφέρει η Alpha Bank στους πελάτες της, εισάγοντας μία ακόμη καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία στην ελληνική αγορά.

  Με μία απλή σύνδεση στο e-banking της Alpha Bank, οι Πελάτες της Τράπεζας που είναι υπόχρεοι περιοδικής υποβολής δηλώσεων Πόθεν Έσχες, λαμβάνουν πλέον τη σχετική ψηφιακή βεβαίωση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους.

  Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, ασφαλής και γρήγορη. Μέσα από την ενότητα "Ρυθμίσεις" του myAlpha Web για Ιδιώτες, οι ενδιαφερόμενοι απλώς επιλέγουν το έτος και τον τύπο της βεβαίωσης πόθεν έσχες που χρειάζονται (Καταθέσεις ή/και Καταθέσεις και Οφειλές) και το σχετικό έγγραφο είναι αμέσως διαθέσιμο προς αποθήκευση στην οθόνη του υπολογιστή τους.

  Οι ψηφιακές βεβαιώσεις πόθεν έσχες εκδίδονται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενεργοποίηση της υπηρεσίας, προσκόμιση εγγράφων ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από την πλευρά του Πελάτη.

  Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία προστίθεται στο δυναμικό χαρτοφυλάκιο ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών της Alpha Bank, το οποίο αναβαθμίζεται και εξελίσσεται διαρκώς, με στόχο την ασφαλή και ποιοτική online εξυπηρέτηση, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

  Σημειώνεται ότι, ενόψει της λήξης της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες (30 Νοεμβρίου 2020), η Διεύθυνση Ψηφιακών Δικτύων της Alpha Bank ολοκλήρωσε πρόσφατα κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους αντιπροσωπευτικούς φορείς υπόχρεων επαγγελματικών ομάδων ανά την Ελλάδα, για την περαιτέρω διευκόλυνσή τους και την εμπρόθεσμη αξιοποίηση της νέας δυνατότητας που παρέχεται από την Τράπεζα.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ