Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Οκτ-2020 19:30

  ΕΧΑΕ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 3ο Αthex Mid Cap Conference

  ΕΧΑΕ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 3ο Αthex Mid Cap Conference
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 3ο Αthex Mid Cap Conference που διοργάνωσε  διαδικτυακά ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών

  Για μία ακόμη χρονιά, υψηλόβαθμα στελέχη 10 εισηγμένων επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εγχώριους αλλά και ξένους θεσμικούς επενδυτές και να τους ενημερώσουν για την πορεία των εταιρειών τους  καθώς και για τον στρατηγικό σχεδιασμό  και τις προοπτικές τους όπως αυτές διαγράφονται.

  Οι εταιρείες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση ήταν οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Cenergy, Eλβαλ Χαλκόρ, Ευρωπαϊκή Πίστη,  ΕΧΑΕ , ΕΥΑΘ, Κρι-Κρι, ΟΛΠ, και Quest.

  Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους.

  To ενδιαφέρον που καταγράφηκε φέτος ήταν αυξημένο, στοιχείο που αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι ο αριθμός των επαγγελματιών της αγοράς που έδωσαν το παρών καθώς και ο αριθμός των εταιρειών που αντιπροσώπευαν ξεπέρασε κατά πολύ τα περσινά μεγέθη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα ενισχυμένη ήταν  και φέτος η συμμετοχή των αλλοδαπών επενδυτών. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν πολλοί επαγγελματίες της αγοράς από εταιρείες, ενώ έγιναν συναντήσεις.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ