Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Οκτ-2020 19:02

  ΟΠΑΠ: Απόφαση Δ.Σ. για έκδοση Oμολογιακού έως 200 εκατ. ευρώ

  ΟΠΑΠ: Απόφαση Δ.Σ. για έκδοση Oμολογιακού έως 200 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού έως 200 εκατ. ευρώ με ελάχιστο ποσό 150 εκατ. ευρώ, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ κατά τη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 13.10.2020. 

  Το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης τη διάθεση των ομολογιών μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

  Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών του στο επενδυτικό κοινό θα διαμορφωθεί κατόπιν λήψης της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.

  Οι ειδικότεροι όροι του Ομολογιακού Δανείου και της δημόσιας προσφοράς θα περιληφθούν στο Πρόγραμμα Κοινού Ομολογιακού Δανείου και στο Ενημερωτικό Δελτίο, που θα εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα τεθούν στη διάθεση του επενδυτικού κοινού.

  Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της, καταλήγει η ανακοίνωση.

  Σημειώνεται ότι το Capital.gr είχε πριν από λιγες μόλις εβδομάδες αναφερθεί στην επικείμενη έκδοση του ομολογιακού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ