Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Σεπ-2020 11:02

  Viohalco: Στο Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ το 18,99% των δικαιωμάτων ψήφου

  Viohalco: Στο Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ το 18,99% των δικαιωμάτων ψήφου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ευάγγελου Στασινόπουλου στη Viohalco κατήλθε του ορίου 25% (ήτοι 23,47% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco) κατόπιν διάθεσης του 18,99% των μετοχών της Viohalco που κατείχε στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου (Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ), όπω;ς αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ χορήγησε στον κ. Ιπποκράτη Ιωάννη Στασινόπουλο, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, την αποκλειστική εξουσία, ενεργώντας εξ ονόματος και για λογαριασμό του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ, να ασκεί κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις μετοχές της Viohalco που κατέχει το Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ.

  Κατά συνέπεια, αυτά τα δικαιώματα ψήφου αθροίζονται με τα δικαιώματα ψήφου που ήδη κατέχει ο κ. Ιπποκράτης Ιωάννης Στασινόπουλος στο όνομά του (4,66% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco). Συνολικά, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του ανέρχεται στο 23,65% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ