Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 13:45

  MIG: Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των μετόχων

  MIG: Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των μετόχων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε νέες διευκρινίσεις για τις διαπραγματεύσεις με την "CVC CAPITAL PARTNERS" προχωρά η MARFIN INVESTMENT GROUP σε απάντηση νεώτερης επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

  Όπως αναφέρει η εισηγμένη:

  1. Η MIG αποφάσισε να παραχωρήσει στη "CVC CAPITAL PARTNERS" ("CVC") περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση συμφωνίας για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην "VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." έως και την 6/11/2020.

  2. Οι όροι ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ της CVC και της MIG, περιλαμβανομένου του τιμήματος, αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Η αποδοχή της κατάληξης της διαπραγμάτευσης θα αποφασισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ληφθεί η γνώμη εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών συμβούλων διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα έχουν αξιολογήσει το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των λοιπών όρων της συναλλαγής. Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των Μετόχων της Εταιρίας.

  Η MIG δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό πρόωρων δημοσιευμάτων και πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της Εταιρίας. Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ