Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 11:04

  MIG: Αδικαιολόγητες οι διακυμάνσεις της μετοχής – Τι απαντά για Vivartia

  MIG: Αδικαιολόγητες οι διακυμάνσεις της μετοχής – Τι απαντά για Vivartia
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:55

  Την προσοχή του επενδυτικού κοινού στις αδικαιολόγητες διακυμάνσεις της τιμής της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αθηνών εφιστά η MIG η οποία επαναλαμβάνει με ανακοίνωσή της ότι το επενδυτικό κοινό θα πρέπει να βασίζει τις επενδυτικές αποφάσεις του αποκλειστικά στις επίσημες ανακοινώσεις της Εταιρίας.

  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, με αφορμή ποικίλα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού, κυρίως, τύπου, η "MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ("MIG" ή "Εταιρία") ανακοινώνει τα ακόλουθα:

  Την 17/9/2020 η MIG ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν δεσμευτικής
  προσφοράς των επενδυτικών κεφαλαίων της "CVC CAPITAL PARTNERS" ("CVC")
  για την αγορά του συνόλου της συμμετοχής της στην "VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
  Α.Ε.", το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC
  περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση συμφωνίας έως και την 6/11/2020. Κατά την διάρκεια της περιόδου αποκλειστικότητας η MIG θα διαπραγματευθεί με γνώμονα το εταιρικό συμφέρον την κατάρτιση συμφωνίας με όρους που θα κριθούν ως εύλογοι και δίκαιοι από τα αρμόδια όργανα της Εταιρίας με τη συνδρομή εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού συμβούλου.

  Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των Μετόχων της Εταιρίας.

  Απάντηση στην Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

  Σε νέες διευκρινίσεις για τις διαπραγματεύσεις με την "CVC CAPITAL PARTNERS" προχωρά η MARFIN INVESTMENT GROUP σε απάντηση νεώτερης επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

  Όπως αναφέρει η εισηγμένη:

  1. Η MIG αποφάσισε να παραχωρήσει στη "CVC CAPITAL PARTNERS" ("CVC") περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση συμφωνίας για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην "VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε." έως και την 6/11/2020.

  2. Οι όροι ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ της CVC και της MIG, περιλαμβανομένου του τιμήματος, αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Η αποδοχή της κατάληξης της διαπραγμάτευσης θα αποφασισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού ληφθεί η γνώμη εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών συμβούλων διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα έχουν αξιολογήσει το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των λοιπών όρων της συναλλαγής. Οποιαδήποτε συμφωνία θα τεθεί στην έγκριση των Μετόχων της Εταιρίας.

  Η MIG δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό πρόωρων δημοσιευμάτων και πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της Εταιρίας. Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμη: 

  * Vivartia: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πώλησης

  * Δεσμευτική πρόταση της CVC προς την MIG για την εξαγορά της Vivartia

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ