Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Σεπ-2020 11:31

  MLS Πληροφορική: Στις 18/9 θα παρουσιαστεί στην Επ. Κεφαλαιαγοράς το πόρισμα της Deloitte

  MLS Πληροφορική: Στις 18/9 θα παρουσιαστεί στην Επ. Κεφαλαιαγοράς το πόρισμα της Deloitte
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 18/9/2020 θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το πόρισμα της Deloitte και στη συνέχεια θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η MLS Πληροφορική.

  Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια της από 26/8/2020 ανακοίνωσης  σχετικά με την εξέλιξη του Ειδικού Ελέγχου που έχει ανατεθεί στην εταιρεία Deloitte Business Solutions A.E. προκειμένου, στο πλαίσιο κατάρτισης των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης που έληξε στις 31.12.2019, να εξεταστεί η επαναδιατύπωση των συγκριτικών στοιχείων με εφαρμογή του ΔΛΠ 8, ανακοινώνει ότι το πόρισμα που θα προκύψει, θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 18/9/2020 και στη συνέχεια θα δοθεί στη δημοσιότητα.

  Η  περαιτέρω  καθυστέρηση  στην  ολοκλήρωση  του  εν  λόγω  Ειδικού  Ελέγχου,  οφείλεται  στην  εκτίμηση  που προέκυψε  τελευταία  να  ληφθούν  υπόψη,  μεταξύ  άλλων  και  στοιχεία  μελλοντικών  πωλήσεων  όπως  αυτά αποτυπώνονται στο νέο Business Plan 2021-2025, το οποίο συντάσσεται το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ