Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Σεπ-2020 10:32

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα €14,80 αυξάνει την τιμή-στόχο η Wood & Company

  ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στα €14,80 αυξάνει την τιμή-στόχο η Wood & Company
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε σημαντική αύξηση της τιμής-στόχου κατά 61% προχώρησε η Wood & Company στο τελευταίο report της για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, στα €14,80 από €9,20 προηγουμένως, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί την σύσταση "Buy".

  Στην ανάλυση της η Wood & Company αναφέρει ότι η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας.

  Σημειώνει ταυτόχρονα ότι η μετοχή της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%.

  "Αναδείξαμε την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης", αναφέρει η επενδυτική τράπεζα και συμπληρώνει. "Διατηρούμε τη σύσταση 'Αγοράς' για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.

  Όπως αναφέρει, μέχρι το τέλος του 2020, η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550MW να βρίσκονται σε κατασκευή.

  Παράλληλα, η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της Εταιρείας κατά 800 MW στα 2,8 GW. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η Εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά, σημειώνει.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ