Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Σεπ-2020 19:20

  Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή τραπεζών - United για την Forthnet

  Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή τραπεζών - United για την Forthnet
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της United Group για την Forthnet, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

  Σημειώνεται ότι για το financial closing της συμφωνίας το Capital.gr είχε αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα πώς πραγματοποιήθηκε με βάση τον προγραμματισμό που είχαν γνωστοποιήσει οι εμπλεκόμενες πλευρές.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας: Σε συνέχεια της από 2 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσης, αναφορικά με την αναμενόμενη ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταξύ των Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank (οι "Πωλητές" και, ο καθένας, ο "Πωλητής") και του Ομίλου United (ο "Αγοραστής" και, μαζί με τους Πωλητές, τα "Συμβαλλόμενα Μέρη"), η Forthnet A.E. ενημερώθηκε περαιτέρω από τον Αγοραστή ότι "η ολοκλήρωση έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2020, όπως είχε προηγουμένως προγραμματιστεί και ανακοινωθεί".

  Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει."

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ