Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Σεπ-2020 18:37

  Η Inform ηγείται ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον ελληνικό διαγωνισμό ταυτοτήτων

  Η Inform ηγείται ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον ελληνικό διαγωνισμό ταυτοτήτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στρατηγικής σημασίας σύμπραξη με το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο (IN Groupe) πραγματοποίησε η πολυεθνική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, AUSTRIACARD, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για το έργο της Προμήθειας νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού εντύπων ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

  Η ελληνογαλλική συμμαχία φέρει την "υπογραφή" της Inform, η οποία είναι επικεφαλής σε αυτήν την κοινοπραξία και δημιουργεί ένα ισχυρό σχήμα υψηλών προδιαγραφών.

  Το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην εκτύπωση εγγράφων υψίστης ασφαλείας. Παράγει διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις.

  Το ίδιο πλούσια στην εκτύπωση κυβερνητικών εγγράφων είναι η εμπειρία της AUSTRIACARD, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια έχει συνάψει συνεργασίες με 12 χώρες, σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, AUSTRIACARD HOLDINGS. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η Inform, με έδρα την Αθήνα.

  Το γεγονός ότι μια ελληνική εταιρεία, η Inform, ηγείται της κοινοπραξίας, αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ελληνικού τεχνολογικού οικοσυστήματος και την εγγύηση, σε παγκόσμιο επίπεδο, των τοπικών αναγκών και του εθνικού ελληνικού ενδιαφέροντος για την προσφορά αυτή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ