Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Σεπ-2020 20:51

  Viohalco: Τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η ΓΣ

  Viohalco: Τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η ΓΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Viohalco S.A. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, αποφάσισε την έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και της διανομής μεικτού μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή.

  Το προαναφερθέν μεικτό ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 30% (*) σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία.

  Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι η Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020). Η ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος είναι η Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020, μέσω της τράπεζας ING Belgium.

  Όσον αφορά στους μετόχους που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και τηρούνται στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε., η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω των Χειριστών του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), αφού τα ποσά καταβληθούν στους Χειριστές από το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.

  Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων (κ.Σ.Ζαΐρη szairi@viohalco.com).

  (*) Το τελικό καθαρό μέρισμα δύναται να διαφοροποιηθεί, καθώς οι βελγικές φορολογικές αρχές επιβάλλουν παρακράτηση φόρου και αυστηρές διατυπώσεις φορολογικής συμμόρφωσης, ανάλογα με τη φορολογική κατοικία του μετόχου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ