Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 01-Σεπ-2020 16:52

  ALUMIL Smart Gate: Καινοτομία στη θερμομέτρηση από την Alumil

  ALUMIL Smart Gate: Καινοτομία στη θερμομέτρηση από την Alumil
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε μια εποχή που η πανδημία του νέου κορoνοϊού αλλάζει τα δεδομένα παγκοσμίως, η ALUMIL θέτει ως προτεραιότητα την υγεία των πολιτών και συνεχίζει να τους στηρίζει, θέτοντας στη διάθεσή τους το πρωτοποριακό σύστημα ALUMIL Smart Gate. 

  Πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας, που συμβάλλει στην ασφαλή και συνεχή διέλευση εισερχόμενων και εξερχόμενων ατόμων σε χώρους συνάθροισης.

  Το ALUMIL Smart Gate είναι ιδανικό για χώρους που φιλοξενούν αυξημένo αριθμό ατόμων, καθώς ευνοεί την ανεμπόδιστη είσοδο και έξοδό τους, μετρώντας τη θερμοκρασία τους με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα. Μάλιστα, το σύστημα δεν εκπέμπει ακτινοβολία αφού λαμβάνει παθητικά την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, χωρίς σωματική επαφή.

  Επιπλέον, το ALUMIL Smart Gate παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης του συνόλου των ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τον χώρο ώστε να διατηρείται το προβλεπόμενο όριο, ενώ η λειτουργία του υπόκειται στις σύγχρονες διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), καθώς δεν καταγράφει προσωπικές πληροφορίες.

  Το ALUMIL Smart Gate είναι ο έξυπνος σύμμαχός μας στον αγώνα για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας του τρόπου ζωής μας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ