Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 26-Αυγ-2020 14:08

  MLS: Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο Ειδικός Έλεγχος

  MLS: Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο Ειδικός Έλεγχος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2020 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο Ειδικός Έλεγχος που έχει ανατεθεί στην Deloitte Business Solutions A.E. όπως ανακοίνωσε σήμερα η MLS Πληροφορική.

  Ειδικότερα, η εισηγμένη, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε ότι ο Ειδικός Έλεγχος που έχει ανατεθεί στην ελεγκτική εταιρεία Deloitte Business Solutions A.E. προκειμένου, στο πλαίσιο κατάρτισης των οικονομικών καταστάσεων της  χρήσης  που έληξε στις 31.12.2019, να εξεταστεί η επαναδιατύπωση των συγκριτικών στοιχείων με εφαρμογή του ΔΛΠ 8, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το πόρισμα του παραδοθεί προς την Διοίκηση της Εταιρείας, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2020, οπότε και θα παρουσιαστεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

  Παράλληλα επισημαίνει ότι οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης που έληξε στις 31.12.2019, αναμένεται να δημοσιευτούν 4 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του Ειδικού Ελέγχου της Deloitte και την παράδοση της έκθεσης στη Διοίκηση της Εταιρείας, χρόνος που απαιτείται από τους ορκωτούς ελεγκτές για την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας της 31ης Δεκεμβρίου 2019.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ