Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Αυγ-2020 18:06

  Τεχνική Ολυμπιακή: Νέες διευκρινίσεις για Πόρτο Καρράς

  Τεχνική Ολυμπιακή: Νέες διευκρινίσεις για Πόρτο Καρράς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε νέες διευκρινίσεις σχετικά με τη συναλλαγή της πώλησης του συγκροτήματος "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ" προχωρά η "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής η Εταιρεία) σε συνέχεια των από 11.5.2020 και 21.8.2020 ανακοινώσεών της και κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

  Ειδικότερα, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:
  "Ενόψει των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν εξαιτίας της πανδημίας, τα οικονομικά στοιχεία της ημερομηνίας συναλλαγής (ήτοι της 15.4.2020) δεν έχουν εισέτι παραδοθεί στον ανεξάρτητο σύμβουλο.

  Τα ως άνω στοιχεία, αφού πρώτα ελεγχθούν από τον ορκωτό ελεγκτή της Εταιρείας, αναμένεται, με κάθε επιφύλαξη, να παραδοθούν στον ανεξάρτητο σύμβουλο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι δε έλεγχοι που προβλέπονται στη σύμβαση πώλησης αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός σαράντα εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραδοθούν στον ανεξάρτητο σύμβουλο τα ελεγμένα από τον ορκωτό ελεγκτή οικονομικά στοιχεία της ημερομηνίας συναλλαγής.

  Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη σχετικά με τη συναλλαγή της πώλησης του συγκροτήματος "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ