Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Αυγ-2020 14:54

  Σε 23,90 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Coca Cola Hellenic η Eurobank Equities

  Σε 23,90 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για την Coca Cola Hellenic η Eurobank Equities
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέα ελαφρώς αυξημένη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola Hellenic δίνει η Eurobank Equities, που διατηρεί τη σύσταση "διακράτηση”.

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή της CCH τα 23,90 ευρώ από 23,50 ευρώ, αποτιμώντας ουσιαστικά τη μετοχή 20 φορές τα προσδοκώμενα κέρδη ανά μετοχή 12μήνου.

  Η χρηματιστηριακή σημειώνει παρά τις συνεχιζόμενες αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών στην μετά κορονοϊό εποχή, όπως η παραμονή στο σπίτι, η Coca Cola Hellenic βρίσκεται σε καλή θέση ώστε να επωφεληθεί από την επιστροφή της αγοράς σε αναπτυξιακή τροχιά, από την ανάκαμψη της κατά κεφαλήν κατανάλωσης, την αύξηση των μεριδίων αγοράς της αλλά και την καινοτομία των προϊόντων της.

  Ωστόσο, επισημαίνει ότι αν και οι μακροπρόθεσμες προοπτικές στις περιοχές δραστηριότητας της Coca Cola HBC αναμένεται να ανακάμψουν, η ανάπτυξη θα μπορούσε να επηρεαστεί αρνητικά από ένα πιθανό δεύτερο κύμα του κορονοϊού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα περιοριστικά μέτρα, κυρίως στο κανάλι της κατανάλωσης εκτός σπιτιού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ