Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 07-Αυγ-2020 16:00

  Βιοκαρπέτ: Η Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εγγύησης στη θυγατρική Exalco για έκδοση ΚΟΔ

  Βιοκαρπέτ: Η Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εγγύησης στη θυγατρική Exalco για έκδοση ΚΟΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παροχή εγγύησης στη θυγατρική της εταιρεία, Exalco, απόφάσισε η Γ.Σ. των μετόχων της Βιοκαρπέτ, προκειμένου να εκδόσει Κοινό Ομολογιακό Δάνειο ύψους έως 10 εκατ. ευρώ.

  Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

  "Η Έκτακτη  ΓΣ της 7/8/2020 αποφάσισε τα κάτωθι:

  Ο αριθμός των μετόχων  στην ΓΣ  ήταν  12, οι μετοχές που κατείχαν κατά την ημερομηνία καταγραφής ήταν  20.316.333  ήτοι  ποσοστό 84,70% επί  του συνόλου των 23.986.500  μετοχών της εταιρίας.

  Το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης εγκρίθηκε παμψηφεί και θα υλοποιηθεί άμεσα.

  Παροχή Εγγύησης υπέρ της εταιρίας "ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ", στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου μετά συμβάσεων κάλυψης και πρωτογενούς διάθεσης και ορισμού διαχειριστή πληρωμών και εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών με την εγγύηση του ταμείου εγγυοδοσίας επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ΑΕ ύψους εώς ΔΕΚΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ (€10.000.000,00) που θα καλυφθεί από την ALPHA BANK AE.

  Η ΓΣ αποφάσισε την παροχή εγγύησης υπέρ της θυγατρικής της εταιρίας ΕΞΑΛΚΟ ΑΕ   στο πλαίσιο του προγράμματος έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου μετά συμβάσεων κάλυψης και πρωτογενούς διάθεσης και ορισμού διαχειριστή πληρωμών και εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών με την εγγύηση του ταμείου εγγυοδοσίας επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ΑΕ ύψους εώς ΔΕΚΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ (€10.000.000,00) που θα καλυφθεί από την ALPHA BANK AE".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ