Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 05-Αυγ-2020 13:13

  ΣΙΔΜΑ: Έκδοση τριών ομολογιακών δανείων στην έκτακτη γ.σ. της 31ης Αυγούστου

  ΣΙΔΜΑ: Έκδοση τριών ομολογιακών δανείων στην έκτακτη γ.σ. της 31ης Αυγούστου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έκδοση τριών κοινών εξασφαλισμένων ομολογιακών δανείων θα συζητήσει η έκτακτη γενική συνέλευση της ΣΙΔΜΑ που θα λάβει χώρα στις 31 Αυγούστου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

  Αναλυτικά, θα συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ σαράντα τεσσάρων εκατομμυρίων εξακοσίων τριάντα πέντε χιλιάδων (€44.635.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.

  Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ επτά εκατομμυρίων εκατόν εβδομήντα επτά χιλιάδων (€7.177.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.

  Έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους έως του συνολικού ποσού των Ευρώ είκοσι τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων ογδόντα  χιλιάδων  (€24.980.000). Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να οριστικοποιήσει τους ειδικότερους όρους του ομολογιακού δανείου σύμφωνα με το νόμο και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την σύναψη κάθε σχετικού εγγράφου, συμπεριλαμβανομένων των εξασφαλιστικών εγγράφων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ