Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Ιουλ-2020 14:40

  MLS: Πράσινο φως για τις συνελεύσεις των ομολογιούχων

  MLS: Πράσινο φως για τις συνελεύσεις των ομολογιούχων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16:52

  Εντός Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθούν και οι τρεις συνελεύσεις των ομολογιούχων της MLS, καθώς απερρίφθη τελικώς το αίτημα προσωρινής διαταγής για την αναστολή διεξαγωγής τους. Η συζήτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο ορίστηκε για τις 24 Νοεμβρίου, ενώ σύντομα αναμένεται να συγκληθούν εκ νέου οι συνελεύσεις για τα ομόλογα ΜΛΣ01 και ΜΛΣ02.

  Σε ότι αφορά στο τρίτο ομόλογο, η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου, καθώς δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτίας των 2/3 (66,67%) των ομολογιούχων που απαιτείται για λήψη αποφάσεων επί των συγκεκριμένων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

  Επί των γενικών συνελεύσεων των ομολογιούχων αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς εισηγμένης.

  Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

  "Η εταιρία MLS Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών με σημερινή του απόφαση απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής μεμονωμένων ομολογιούχων, κατά των εκπροσώπων των ομολογιούχων EUROXX και BETA χρηματιστηριακή και της MLS Πληροφορική Α.Ε. Κατόπιν τούτου, οι Συνελεύσεις των ομολόγων ΜΛΣ01 & ΜΛΣ02 που ανεστάλησαν μέχρι την έκδοση της σημερινής απόφασης, θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με νέα πρόσκληση που θα εκδώσουν οι δύο εκπρόσωποι, BETA και EUROXX χρηματιστηριακή αντίστοιχα".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ