Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Ιουλ-2020 18:43

  ΕΛΓΕΚΑ: Η Χριστίνα Παπανδρέου νέα Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου

  ΕΛΓΕΚΑ: Η Χριστίνα Παπανδρέου νέα Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΕΛΓΕΚΑ γνωστοποιεί ότι από σήμερα Παρασκευή, 24.07.2020, η κα Χριστίνα Παπανδρέου αναλαμβάνει ως Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ (Group Chief Financial Officer), θέση την οποία μέχρι σήμερα κατείχε ο κ. Άρις Χατζατουριάν, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής ως επικεφαλής των ευρύτερων επενδυτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. 

  Η ανωτέρω εξέλιξη σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση των συγκεκριμένων στελεχών, αναμένεται να ενισχύσει τη θέση του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ και τη θετική πορεία που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξή του. 

  Η νέα Γενική Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, κα Χριστίνα Παπανδρέου, διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις, τόσο σε ελληνικό όσο και σε πολυεθνικό περιβάλλον, με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα χρηματοοικονομικά, IT, business transformation και Logistics. 

  Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στις εταιρείες Elbisco, Baker Master, Σκλαβενίτης, Νίκας και Unilever Hellas.

  Επίσης, η κα Χριστίνα Παπανδρέου, αναλαμβάνει από σήμερα και ως Υπεύθυνη Σχέσεων της Εταιρίας με τους Επενδυτές, με σκοπό τη συνεχή κάλυψη των υποχρεώσεών της ΕΛΓΕΚΑ για άμεση και έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, αρμοδιότητα που από την 21.02.2017 είχε ανατεθεί στον κ. Άρι Χατζατουριάν, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντα αυτά έως και σήμερα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ