Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Ιουλ-2020 16:26

  Εξώδικο της COSMOTE TV στην ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου

  Εξώδικο της COSMOTE TV στην ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εξώδικη διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ (Ελληνικό Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) για την απόφασή της να αλλάξει την καθορισμένη, για τις 26 Ιουλίου, ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος απέστειλε η COSMOTE.

  Το συνδρομητικό κανάλι που διαθέτει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της διοργάνωσης εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση της Ομοσπονδίας να αναβάλει (σ.σ. για τέλος Αυγούστου) τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

  Ως πρώτο βήμα, η COSMOTE TV έστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνο Γαβριηλίδη, στην οποία αναφέρει πως είχε προχωρήσει ήδη στην οργάνωση ενός πολύωρου προγράμματος για την κάλυψη του αγώνα και η απόφαση για την αναβολή ανέτρεψε πλήρως τα πλάνα της.

  Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: 

  "Αξιότιμε κύριε Γαβριηλιδη,

  Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

  Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

  Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

  Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς".

  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η COSMOTE TV, απέστειλε και εξώδικη διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως θα κινηθεί νομικά διεκδικώντας αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη από την Ομοσπονδία σε περίπτωση αναβολής του τελικού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ