Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Ιουλ-2020 17:25

  Space Hellas: Το νέο Δ.Σ.

  Space Hellas: Το νέο Δ.Σ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Space Hellas, η οποία συνήλθε στις 18 Ιουνίου, μετά από νόμιμη ψηφοφορία, εξέλεξε παμψηφεί, ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, τους:

  Σπυρίδωνα Μανωλόπουλο, Ιωάννη Μερτζάνη, Ιωάννη Δουλαβέρη, Παναγιώτη Μπέλλο, Αναστασία Παπαρίζου, Θεόδωρο Χατζησταματίου, Αθανάσιο Πατσούρα, Εμμανουήλ Χατήρα και Θεόδωρο Γάκη.

  Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Αθανάσιος Πατσούρας, Εμμανουήλ Χατήρας και Θεόδωρος Γάκης.

  Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, εξαετής, που παρατείνεται κατ' εξαίρεση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δηλαδή το αργότερο έως την 10η Σεπτεμβρίου 2026, υπό την επιφύλαξη τυχόν επαναληπτικής ή μετ' αναβολή συνεδρίασης.

  Μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η Γενική Συνέλευση, μετά από νόμιμη ψηφοφορία, αποφάσισε παμψηφεί την εκλογή νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου, η οποία αποτελείται από τα τρία ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, δηλαδή τους Θεόδωρο Γάκη, Εμμανουήλ Χατήρα και Αθανάσιο Πατσούρα.

  Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτουν στο σύνολό τους επαρκή γνώση στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας, δηλαδή τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, ασφάλεια . Με την ίδια απόφαση, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος κ. Θεόδωρο Γάκη,  ο οποίος είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής σε αναστολή και διαθέτει επαρκή γνώση στην ελεγκτική και λογιστική.  

  Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου ταυτίζεται με αυτήν του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, δηλαδή είναι εξαετής, παρατεινόμενη κατ' εξαίρεση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, δηλαδή το αργότερο έως την 10η Σεπτεμβρίου 2026, υπό την επιφύλαξη τυχόν επαναληπτικής ή μετ' αναβολή συνεδρίασης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ