Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 21:41

  Intercontinental International: Χωρίς το δικαίωμα μερίσματος από 2 Ιουλίου οι μετοχές

  Intercontinental International: Χωρίς το δικαίωμα μερίσματος από 2 Ιουλίου οι μετοχές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα) θα διαπραγματεύονται από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι μετοχές της Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

  Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η "Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία", την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 ("record date").

  Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2020 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας "OPTIMA BANK A.E.” ως εξής:

  1. Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.

  2. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους μετόχους που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότησή τους προς αυτούς.

  3. Μέσω του καταστήματος της Πληρώτριας Τράπεζας για τους μετόχους που για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η καταβολή των διανεμόμενων ποσών στις περιπτώσεις (1) και (2) παραπάνω. Για την είσπραξη του μερίσματος από το κατάστημα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. 

  Υπενθυμίζεται ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30ης Ιουνίου 2020 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,36 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό ποσό με προσαρμογή με τον αριθμό των ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρεία).

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Ταμείου Χρημάτων της "OPTIMA BANK A.E." στο τηλέφωνο 210-8173540 (ή στο 210-8173000).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ