Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Ιουν-2020 14:27

  Πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Ψυρρή ετοιμάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

  Πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Ψυρρή ετοιμάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη μελέτη ανέγερσης τριωρόφου ξενοδοχείου 5* με υπόγειο, σε οικόπεδο επί των οδών Αγαθάρχου και Λ. Νίκα,  ιδιοκτησίας "ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε." που βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον μνημείων, στην περιοχή Ψυρρή, ενέκρινε η Γενική Διεύθυνση Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων του υπουργείου Πολιτισμού. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

  Όπως αναφέρεται, η έλαβε πράσινο φως πρόταση η οποία συνδυάζει επιφάνειες με εμφανές σκυρόδεμα στις εσωτερικές όψεις (ακαλύπτους) και τις μεσοτοιχίες, με επενδύσεις από οξειδωμένο σίδηρο στις οδούς Αγαθάρχου και Λουκά Νίκα, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον χρωματικά όγκο που εναρμονίζεται με τα παρακείμενα μνημεία.

  Στην απόφαση σημειώνεται ότι οι κατασκευές που δεν εκτελούνται σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, επιφέρουν την εκ του νόμου ακυρότητα αυτής, καθώς και την επιβολή διακοπής ή και καθαίρεσης οποιασδήποτε αυθαίρετης κατασκευής. Ο ιδιοκτήτης και οι επιβλέποντες μηχανικοί είναι υποχρεωμένοι να ειδοποιήσουν εγγράφως την αρμόδια Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων πριν την έναρξη των εργασιών.

  Β. Κουρλιμπίνη
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ