Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Ιουν-2020 11:14

  MIG: Από την Sky Box η καλύτερη οικονομική προσφορά για την SingularLogic

  MIG: Από την Sky Box η καλύτερη οικονομική προσφορά για την SingularLogic
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21.30

  Η Sky Box έχει υποβάλει την καλύτερη - από οικονομική άποψη - πρόταση για την εξαγορά της συμμετοχής της Marfin Investment Group στην SingularLogic, όπως αναφέρει η MIG, σε ανακοίνωση - σχόλιό της, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

  Σύμφωνα με την εταιρεία, οι συζητήσεις με την Sky Box συνεχίζονται.

  Πιο συγκεκριμένα, η MIG αναφέρει: "Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η "MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ("η MIG") ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο εξέτασης εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία "SingularLogic Α.Ε. Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής" ("η SingularLogic"), και κατόπιν αξιολόγησης της Χρηματοοικονομικής της Συμβούλου "Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.", έλαβε από την εταιρεία "Nexum Holdings Limited" (Sky Box) την καλύτερη οικονομική προσφορά και θα συνεχίσει περαιτέρω τις συζητήσεις μαζί της. Η Εταιρία θα προβεί πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την έκβαση των ως άνω συζητήσεων".

  Σύμφωνα με πληροφορίες, το due diligence θα διαρκέσει ένα μήνα περίπου. Μετά το αποτέλεσμα του ελέγχου η Skybox θα κληθεί να καταβάλει το συμφωνημένο τίμημα, με όποιες τροποποιήσεις μπορεί να υπάρξουν. 

  Η Nexum Skybox φαίνεται να είναι εταιρεία ειδικού σκοπού με έδρα τη Βρετανία και όχι η Skybox Securites από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ όπως εκ παραδρομής γράφτηκε νωρίτερα.  
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021