Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 05-Ιουν-2020 15:14

  Επανεκκίνηση παιχνιδιών PLAY και εξυπηρέτηση καθήμενων στο δίκτυο του ΟΠΑΠ

  Επανεκκίνηση παιχνιδιών PLAY και εξυπηρέτηση καθήμενων στο δίκτυο του ΟΠΑΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την επαναλειτουργία των παιχνιδιών PLAY (VLTs) από τις  8 Ιουνίου 2020, στο δίκτυο καταστημάτων PLAY και πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

  Επιπλέον, η εξυπηρέτηση καθήμενων εντός των καταστημάτων του εμπορικού δικτύου του ΟΠΑΠ επιτρέπεται από τις 6 Ιουνίου 2020.

  Σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελάτων και των εργαζομένων στο δίκτυο των καταστημάτων του. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υιοθετεί ολοκληρωμένα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του ιού COVID-19, τα οποία συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες λειτουργίας που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες αρχές. Ο ΟΠΑΠ και το δίκτυο του υλοποιούν επιπλέον ενέργειες, ώστε να προσφέρουν υπεύθυνα μια ασφαλή παικτική εμπειρία στους πελάτες, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

  Για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, ο ΟΠΑΠ καλεί τους πελάτες να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των αρχών και να αποφεύγουν το συνωστισμό εντός και εκτός των καταστημάτων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ