Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Μαϊ-2020 12:49

  Νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ ο Στ. Ιωάννου

  Νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ ο Στ. Ιωάννου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ), αναλαμβάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Eurobank.

  Νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, από τις 12 Ιουνίου 2020, θα αναλάβει ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος, Σταύρος Ιωάννου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank. Η εκλογή του κ. Ιωάννου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Γιώργο Αρώνη, μέχρι σήμερα πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ, ελήφθη με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΤ. Σημειώνεται ότι ο κ. Αρώνης, μετά τον διοικητικό ανασχηματισμό που ανακοίνωσε η διοίκηση της Alpha Bank τον περασμένο Νοέμβριο, είχε αναλάβει  ειδικός σύμβουλος του CEO της AlphaBank, δηλώνοντας την πρόθεσή του να αποχωρήσει κατόπιν ορισμένου χρόνου από την Τράπεζα. 

  Οι αλλαγές στη διοίκηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ θα επικυρωθούν, εντός του Ιουνίου, κατά την τακτική ετήσια γενική συνέλευση της ΕΕΤ που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη. 

  Αμέσως μετά την πραγματοποίηση της ΓΣ θα αναλάβει καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, κ. Σταύρος Ιωάννου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank AE, και μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος της ΕΕ της ΕΕΤ, καθώς και τα νεοκλεγέντα μέλη αυτής κ. Δημήτριος Κυπαρίσσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Optima Bank και Κωνσταντίνος Κάμαρης, Γενικός Διευθυντής της HSBC.

  Τον Μάιο, η ΕΕΤ θα συμμετέχει με εκπροσώπους της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του ΥΠΟΙΚ για το Συνεγγυητικό.

  Νένα Μαλλιάρα

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ