Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Μαϊ-2020 16:56

  ΜLS: Συνεργαζόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες της Επ. Κεφαλαιαγοράς

  ΜLS: Συνεργαζόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες της Επ. Κεφαλαιαγοράς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για την "πολύ στενή” συνεργασία της με τις εποπτικές Αρχές και τη συμμόρφωση της εταιρείας στις οδηγίες που έλαβε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κάνει λόγο η διοίκηση της MLS Πληροφορική σε ανακοίνωση που εστάλη προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

  Με αφορμή τα ευρήματα ελέγχου που πραγματοποίησε η ΕΛΤΕ επί συγκεκριμένων κονδυλίων (των άυλων περιουσιακών στοιχείων) της χρήσης 2018 τα οποία και κοινοποιήθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία με τη σειρά της ζήτησε την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής και των ομολογιών της εταιρείας, η ΜLS αναφέρει πως "συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις εποπτικές αρχές και τους ορκωτούς ελεγκτές μας και κάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια με σκοπό την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής και των ομολόγων της εταιρίας”.

  Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία σημειώνει ότι "ακολουθούμε τις οδηγίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως ορίζονται σε σχετικό εμπιστευτικό έγγραφο που μας απεστάλη”. Παράλληλα, συμπληρώνει ότι "με την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί επαναξιολόγηση της πιστωτικής διαβάθμισης της εταιρίας από την ICAP”.

  Επισημαίνει, δε, αναφορικά με τα ομόλογα που έχει εκδώσει πως κατά τη γνώμη της "δεν συντρέχει μέχρι σήμερα κάποιο γεγονός καταγγελίας”.

  Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως "θα προχωρήσει στην καταβολή του κουπονιού της 31/5 στο ακέραιο, όπως άλλωστε πραγματοποίησε μέχρι σήμερα για όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ομολογιούχους της”.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ