Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Μαϊ-2020 10:21

  Πλαστικά Θράκης: Δωρίζει το 50% της παραγωγής χειρουργικών μασκών σε ευάλωτες ομάδες

  Πλαστικά Θράκης: Δωρίζει το 50% της παραγωγής χειρουργικών μασκών σε ευάλωτες ομάδες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Oμίλου Πλαστικά Θράκης, αποφάσισε να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν τις απαραίτητες για την προστασία τους μάσκες, δωρίζοντας το 50% της παραγωγής χειρουργικών μασκών των μηνών Μαΐου και Ιουνίου.

  Η ποσότητα των μασκών των Πλαστικών Θράκης που θα διοχετευτούν σε φορείς Κοινωνικής Πρόνοιας, ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη υπολογίζεται σε τουλάχιστον 2.000.000 τεμάχια και την διαχείριση του έργου έχει αναλάβει το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ www.desmos.org.

  Ο Δεσμός από τις πρώτες μέρες της πανδημίας στη χώρα μας έχει αναλάβει δράση για την αντιμετώπιση του COVID-19 και την ενίσχυση των πιο ευπαθών ατόμων, λειτουργώντας αποτελεσματικά σαν συνδετικός κρίκος που ενώνει την προσφορά με την ανάγκη εκεί που πραγματικά υπάρχει.

  Μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας του ΔΕΣΜΟΥ με περισσότερους από 800 φορείς Κοινωνικής Πρόνοιας, οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες, έχουμε την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε άμεσα και στοχευμένα να καλυφθούν διαπιστωμένες ανάγκες σε όλη τη χώρα.

  Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας που εξασφαλίζουν την αδιάληπτη λειτουργία των εργοστασίων μας και τους ανθρώπους του ΔΕΣΜΟΥ που καταφέρνουν να συνδέουν δωρεές από ιδιώτες και εταιρείες με τις ανάγκες των φιλανθρωπικών οργανώσεων και των φορέων κοινωνικής πρόνοιας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ