Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Απρ-2020 18:29

  Forthnet: Επιβεβαιώνει για United Group, στις τράπεζες εναπόκειται η διαδικασία των διαπραγματεύσεων

  Forthnet: Ανθεκτικό EBITDA στο 6μηνο παρά την πανδημία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Forthnet, σχολιάζοντας δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, επιβεβαίωσε σήμερα την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με την United Group, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι οι όροι της Πρότασης δεν είναι γνωστοί στην εταιρεία.

  Ειδικότερα, η εισηγμένη σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση πως η σύμβουλος των Τραπεζών Nomura International plc. της γνωστοποίησε την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τη United Group, επί της πρότασης (εφεξής "η Πρόταση") που η τελευταία έχει υποβάλει προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής (εφεξής οι "Τράπεζες") αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E., με σκοπό την υπογραφή των συμβατικών κειμένων για τη συναλλαγή.

  Ταυτόχρονα διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο και οι όροι της Πρότασης δεν είναι γνωστοί στην Εταιρεία, καθώς και ότι η διαδικασία των διαπραγματεύσεων εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας σε αυτή.

  Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις Τράπεζες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ