Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 27-Απρ-2020 12:01

  Trastor: Αναλαμβάνει το κόστος αναβάθμισης και ενίσχυσης δυνατοτήτων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας

  Trastor: Αναλαμβάνει το κόστος αναβάθμισης και ενίσχυσης δυνατοτήτων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιθυμώντας να συμβάλλει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού COVID-19, η Trastor αποφάσισε να αναλάβει πλήρως το κόστος αναβάθμισης των χώρων και του εξοπλισμού του εργαστηρίου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των αξιόπιστων μοριακών ελέγχων που εκεί διενεργούνται για τη διάγνωση κρουσμάτων κορωνοϊού.

  Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποφασίστηκε από κοινού με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται ότι το Ε.ΚΕ.Α. αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο κατά τη δεύτερη φάση του εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του COVID-19, το οποίο προβλέπει την επέκταση των απαραίτητων μοριακών ελέγχων στον πληθυσμό, έτσι ώστε να καταστεί δυνατό το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας και η επιστροφή στη νέα κανονικότητα, όπως αυτή αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί.

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor ΑΕΕΑΠ, κ. Τάσος Καζίνος δήλωσε σχετικά: "Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας και για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στις ηρωικές προσπάθειες του ιατρο-νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας να σώσουν ανθρώπινες ζωές και ανταποκρινόμενοι στη σχετική πρόσκληση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος της αναβάθμισης και της ενίσχυσης των δυνατοτήτων του εργαστηρίου του Ε.ΚΕ.Α. να πραγματοποιεί αξιόπιστους μοριακούς ελέγχους για τη διάγνωση του COVID-19. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε η χώρα μας να βγει το συντομότερο και με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, ούτως ώστε ενωμένοι και δυνατοί να εργαστούμε υπεύθυνα για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ