Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Απρ-2020 15:14

  Ψηφιακό κέντρο πληροφόρησης για τα εναλλακτικά καύσιμα δημιούργησε το εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία

  Ψηφιακό κέντρο πληροφόρησης για τα εναλλακτικά καύσιμα δημιούργησε το εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Oλοκληρωμένο κέντρο πληροφόρησης για τα εναλλακτικά καύσιμα, ενεργοποίησε το εργοστάσιο της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με σημείο αναφοράς τον ιστότοπο coprocessing.titan.gr. Με την ευκαιρία αυτή ανανεώθηκαν και οι δεσμεύσεις της εταιρείας προς την τοπική κοινωνία, για τη δωρεά σταθμών μέτρησης ποιότητας της ατμόσφαιρας και τη δημιουργία ειδικής ανοιχτής πλατφόρμας, όπου θα αναρτώνται οι μετρήσεις των αέριων εκπομπών του εργοστασίου.

  Αναλυτικότερα, μια από τις κεντρικές ενότητες του νέου ιστοτόπου είναι αυτή που αφορά στη συνεπεξεργασία εναλλακτικών καυσίμων, "βιώσιμη και ασφαλή λύση που χρησιμοποιείται από την τσιμεντοβιομηχανία διεθνώς, για περισσότερα από 40 χρόνια", όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Στις κεντρικές ενότητες του ιστοτόπου περιλαμβάνονται ακόμα η αίτηση τροποποίησης περιβαλλοντικών όρων, μαζί με τα σχετικά επιστημονικά στοιχεία και μελέτες, infographics, γλωσσάρι για επιστημονικών όρων και ενότητα με συχνές ερωτήσεις.

  "Η δημιουργία του ιστότοπου ήταν από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε να υλοποιήσει ο Τιτάνας προς την τοπική κοινωνία (...). Άλλες δεσμεύσεις, που και αυτές θα υλοποιηθούν, είναι η ειδική ανοιχτή πλατφόρμα που θα ενεργοποιηθεί με την έγκριση της τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων, όπου θα αναρτώνται οι μετρήσεις των αέριων εκπομπών του εργοστασίου, η δωρεά σταθμών μέτρησης της ποιότητας ατμόσφαιρας (...), καθώς και η συνεισφορά σε προγράμματα προώθησης ανακύκλωσης (...)", υπογραμμίζεται.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ