Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Απρ-2020 16:58

  Στρατηγική συνεργασία της Sigmasoft με τον Όμιλο TELADOC

  Στρατηγική συνεργασία της Sigmasoft με τον Όμιλο TELADOC
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η  Sigmasoft SA ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολυεθνικό όμιλο "TELADOC" (www.teladoc.com) έναν από των κορυφαίους παρόχους λύσεων telehealth στον κόσμο.  Η συνεργασία αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των πληροφοριακών συστημάτων  και του εξοπλισμού τηλεϊατρικής & φροντίδας από απόσταση της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου, "InTouch Health". 

  Η "InTouch Health" (www.intouchhealth.com) παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε  περισσότερα από 3.600 σημεία παροχής υπηρεσιών τηλεϊατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο, στα οποία περιλαμβάνονται και τα 20 κορυφαία δίκτυα τηλεϊατρικής στις Η.Π.Α..

  Η εταιρεία σε συνεργασία με παγκόσμιους παρόχους υγείας , υποστηρίζει υπηρεσίες τηλεσυμβουλευτικής, διάγνωσης και παρακολούθησης ασθενών από απόσταση και υποστήριξης επειγόντων περιστατικών, σε Νοσοκομεία, Κλινικές, Ιδιωτικά Ιατρεία & Δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

  Κεντρικός στόχος της συνεργασίας είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας της Sigmasoft στον τομέα του eHealth στην Ελλάδα  καθώς και της τεχνολογικής υπεροχής της InTouch Health στην  ανάπτυξη συστημάτων τηλεϊατρικής & τηλεσυμβουλευτικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ