Συνεχης ενημερωση
Μακριά από την ασφάλεια τους σπιτιού τους, στην πρώτη γραμμή της μάχης, βρίσκονται καθημερινά περισσότεροι από 2.500 τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ, προκειμένου να διασφαλίσουν το αγαθό της επικοινωνίας εν μέσω πανδημίας.
Οι τεχνικοί συνεχίζουν να βρίσκονται εκεί έξω και να επιτελούν το έργο τους, υλοποιώντας κάθε εβδομάδα πάνω από 25.000 αιτήματα πελατών, για νέες συνδέσεις και αποκατάσταση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
Αιτήματα που σχετίζονται με την υγεία και την τροφοδοσία (από νοσοκομεία, ιατρεία, φαρμακεία, super market, κ.λπ.), εξυπηρετούνται με προτεραιότητα, συνήθως σε λιγότερο από 24 ώρες. Με προτεραιότητα εξυπηρετούνται και τα αιτήματα από δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και σώματα ασφαλείας.
Ο Όμιλος ΟΤΕ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των ανθρώπων του, όσο και των πελατών του. Τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης που έχει ορίσει η Πολιτεία και τις αυστηρές οδηγίες της εταιρείας, οι τεχνικοί επισκέπτονται το σπίτι του πελάτη εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, ενώ διατηρούν απόσταση ασφαλείας 2 μέτρων από τον πελάτη.
Ταυτόχρονα και με στόχο την αμοιβαία προστασία, ο Όμιλος ΟΤΕ συμβουλεύει τους πελάτες του να ακολουθούν προληπτικά τις παρακάτω απλές οδηγίες πριν από την επίσκεψη των τεχνικών στο χώρο τους. Συγκεκριμένα, συνιστάται:
Η προετοιμασία του χώρου, με επαρκή αερισμό.
Η απολύμανση του χώρου εργασίας και των επιφανειών πριν και μετά την επίσκεψη του τεχνικού.
Η διευκόλυνση της πρόσβασης στην τηλεφωνική πρίζα και στους χώρους όπου θα χρειαστεί να εργαστεί ο τεχνικός, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής του στο χώρο.
Η παραμονή ενός μόνο ανθρώπου στο χώρο κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Τήρηση ελάχιστης απόστασης ασφαλείας 2 μέτρων από τον τεχνικό.
Οι πελάτες του Ομίλου ΟΤΕ θα λαμβάνουν με SMS, μία ημέρα πριν την επίσκεψη του τεχνικού, τις παραπάνω πρακτικές οδηγίες προστασίας. Εάν προκύψει κάποια αλλαγή στο περιβάλλον του πελάτη πριν την επίσκεψη (συμπτώματα στον ίδιο ή μέλος της οικογένειας), παρακαλείται να ενημερώσει το 13888 για να προγραμματιστεί καινούργιο ραντεβού.
"Οι τεχνικοί πεδίου του Ομίλου ΟΤΕ, σε κάθε άκρη της Ελλάδας, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να στηρίξουν τους πελάτες μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους. Έχουμε δώσει ειδικές οδηγίες στους ανθρώπους μας και τους έχουμε εξοπλίσει με τα απαραίτητα μέσα προστασίας. Καλούμε και τους πελάτες μας να είναι το ίδιο προσεκτικοί, για την υγεία και την ασφάλεια όλων. Σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, είμαστε όλοι μαζί", σημείωσε ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.
H ομαλή λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών αυτή την περίοδο είναι κρίσιμη για τους πολίτες και τη χώρα, ώστε η ελληνική κοινωνία να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Σε αυτό συμβάλλουν όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ, οι 13.000 που δουλεύουν από το σπίτι, αλλά και οι τεχνικοί πεδίου, μηχανικοί, προγραμματιστές, εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης και του ΙΤ και το προσωπικό των καταστημάτων που εργάζονται μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους.
H COSMOTE θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της και να τους παρέχει όλα τα ψηφιακά εφόδια που χρειάζονται, για να μπορούν να επικοινωνούν, να εργάζονται, να μαθαίνουν και να ψυχαγωγούνται, παραμένοντας στο σπίτι. Γιατί από το σπίτι, καλύτερα για όλους.
-
01:01 ΗΠΑ: Ένοχος ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ
-
00:05 Πεδίο δόξης λαμπρόν
-
00:05 Η Δημοκρατία, η Αυγή και οι λοιμωξιολογοι του ΣΥΡΙΖΑ
-
00:05 Πώς το γερμανικό πολιτικό σύστημα έγινε άνω κάτω εν όψει εκλογών
-
00:03 Τράπεζες και… τραπεζάκια
-
00:03 Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης: Αλλάζοντας τους όρους του παιχνιδιού!
-
00:02 Χωρίς εξαγορές και συγχωνεύσεις, καληνύχτα σας...
-
00:01 Τα "καλύτερα" έπονται, Ταγίπ...
-
20/04 Καναδάς: Το εμβόλιο της AstraZeneca εγκρίθηκε για τους άνω των 45 ετών στο Κεμπέκ
-
20/04 Ν. Χριστοδουλίδης: "Δεν τίθεται θέμα συζήτησης αλλαγής της βάσης λύσης του Κυπριακού"
-
Γερμανικός Τύπος: Σιώπησε ο ιμάμης της Αγίας Σοφίας
-
Πώς θα κινηθεί ο εμβολιασμός το επόμενο δίμηνο, οι δόσεις που περιμένουμε
-
Η καναδική Alamos Gold ζητά ένα δισεκατομμύριο δολάρια από την Τουρκία
-
Ο Νίκος Δένδιας κατέδειξε στην Άγκυρα την αποτυχία της γερμανικής διαμεσολάβησης
-
ΝΑΤΟ: Η Πολωνία έστειλε στρατιώτες στην Τουρκία για περιπολίες στην Αν. Μεσόγειο
-
Οι προλετάριοι έχουνε ελπίδα...
-
Πόσους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ανοίξει φέτος η εφορία
-
Δεύτερο limit down για την Πειραιώς
-
Υποχρεωτικές προσωρινές συντάξεις για όλες τις εκκρεμείς αιτήσεις
-
Απεβίωσε ο Κυριάκος Φιλίππου της ΦΑΓΕ
-
Οι προλετάριοι έχουνε ελπίδα... (156)
-
Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μ. Σαββάτου - "Φρένο" στις υπερτοπικές μετακινήσεις το Πάσχα (43)
-
Κορονοϊός: 3.789 νέα κρούσματα, 847 διασωληνωμένοι, 87 θάνατοι - Εκτίναξη του ιικού φορτίου στην Αττική (+171%) (33)
-
Ο Νίκος Δένδιας κατέδειξε στην Άγκυρα την αποτυχία της γερμανικής διαμεσολάβησης (30)
-
ΠΟΕΔΗΝ κατά καθηγητή Βασιλακόπουλου για τα περί "χαμηλού μορφωτικού επιπέδου" των υγειονομικών (29)
-
Τα "καλύτερα" έπονται, Ταγίπ... (21)
-
Παγώνη: Περίπου το 50% των νοσηλευομένων είναι νέοι και δεν έχουν εμβολιαστεί (17)
-
Δεύτερο limit down για την Πειραιώς (16)
-
Πώς θα κινηθεί ο εμβολιασμός το επόμενο δίμηνο, οι δόσεις που περιμένουμε (15)
-
Πόσους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ανοίξει φέτος η εφορία (14)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
