Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 30-Μαρ-2020 15:43

  Η Lamda Development στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας έναντι του κορονοϊού

  Η Lamda Development στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας έναντι του κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιθυμώντας να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης του νέου κορωνοϊού, η Lamda Development και τα εμπορικά της κέντρα The Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε δωρεά χρηματικού ποσού για την άμεση κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. 

  Το δωρηθέν ποσό θα διατεθεί για την προμήθεια νοσοκομειακού εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID-19, ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες δημοσίων νοσοκομείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

  Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Πολιτείας και στηρίζει εμπράκτως το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας του κορονοϊού. 

  Όλοι οι εργαζόμενοι στη Lamda Development, καθώς και η διοίκησή της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και επιστημονικό προσωπικό της χώρας και τους εργαζομένους στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που είναι στην πρώτη γραμμή και δίνουν τη μεγάλη μάχη για την προστασία όλων μας.   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ