Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Μαρ-2020 12:54

  cosmoONE: Προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών σε Νοσοκομεία, Δήμους και Περιφέρειες

  cosmoONE: Προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών σε Νοσοκομεία, Δήμους και Περιφέρειες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την υπηρεσία ηλεκτρονικών διαγωνισμών, sourceONE, προσφέρει δωρεάν για τρεις μήνες η cosmoONE, στα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας μας.

  Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ διευκολύνει Νοσοκομεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση να καλύψουν ψηφιακά τις αυξημένες ανάγκες των προμηθειών τους, κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών ψηφιακής αλληλεγγύης #DigitalSolidarityGR.

  H υπηρεσία sourceONE υποστηρίζει απευθείας αναθέσεις, έρευνες αγοράς (RFI), αιτήματα προσφορών (RFP/RFQ) και διαγωνισμούς (e-tenders). Μέσω της εφαρμογής sourceONE, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους των Νοσοκομείων και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), να διεκπεραιώνουν τις διαδικασίες των διαγωνισμών για προμήθειες αγαθών, έργων και υπηρεσιών ψηφιακά, εξ΄ αποστάσεως και με ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκονται. Οι ανακοινώσεις των ανοικτών δημόσιων διαγωνισμών Νοσοκομείων για συμμετοχή προμηθευτών αναρτώνται στο www.b2bhealth.gr.

  O Θανάσης Πετμεζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της cosmoONE, δήλωσε: "Η δωρεάν διάθεση της εφαρμογής μας σε Νοσοκομεία και ΟΤΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε, προκειμένου σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, να συνδράμουμε από πλευράς μας στη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ομαλής λειτουργίας των πιο κρίσιμων φορέων της χώρας μας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ