Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Μαρ-2020 21:25

  Συνεργασία Σκλαβενίτη με e-food για τις e-παραγγελίες

  Συνεργασία Σκλαβενίτη με e-food για τις e-παραγγελίες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Συνεργασία με την e-food ξεκίνησε η αλυσίδα Σκλαβενίτης με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών της και την κατ’ οίκον παράδοση των e-παραγγελιών. Η συνεργασία "τρέχει" πιλοτικά αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Περιστερίου, ενώ ο στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να καλυφθεί όλη η Αττική.

  Πηγές κοντά στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, ανέφεραν πως η αλυσίδα βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές. "Στο πλαίσιο της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου", σημείωσαν.

  "Στόχος μας" ανέφεραν οι ίδιες πηγές "είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη".


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ