Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Μαρ-2020 17:49

  Attica Συμμετοχών: Οι απαγορεύσεις θα έχουν επίδραση στην οικονομική κατάσταση και στο μεταφορικό έργο

  Attica Συμμετοχών: Οι απαγορεύσεις θα έχουν επίδραση στην οικονομική κατάσταση και στο μεταφορικό έργο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παρακολουθεί στενά τη διαμορφούμενη κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 η Attica Συμμετοχών, όπως σημειώνει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι οι πρόσφατες αποφάσεις "για απαγόρευση της επιβατικής κίνησης στις γραμμές Αδριατικής και περιορισμό της στις γραμμές εσωτερικού, αναμένεται να έχουν επίδραση στο μεταφορικό έργο και στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας".

  Ειδικότερα η εταιρεία αναφέρει τα εξής:
  Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ παρακολουθεί στενά τη διαμορφούμενη κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 και καταβάλλει με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των επιβατών, των συνεργατών και των εργαζομένων του Ομίλου Attica, καθώς και για τη διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας από και προς Ιταλία, αλλά και στα ελληνικά νησιά.

  Η εταιρεία παρακολουθεί και συμμορφώνεται με το σύνολο των αποφάσεων των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Αρχών για την προάσπιση της δημόσιας υγείας με ταυτόχρονη διασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά.

  Οι κυβερνητικές αποφάσεις για απαγόρευση της επιβατικής κίνησης στις γραμμές Αδριατικής και περιορισμό της στις γραμμές εσωτερικού, αναμένεται να έχουν επίδραση στο μεταφορικό έργο και στην οικονομική κατάσταση της Εταιρείας, το εύρος της οποίας δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί επί του παρόντος και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και διάρκεια της πανδημίας, καθώς και από τη χρονική διάρκεια ισχύος των κυβερνητικών μέτρων και τυχόν περαιτέρω μέτρα που θα ληφθούν για την αντιμετώπισή της.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020