Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Μαρ-2020 12:26

  Πώς είδαν Credit Suisse και UBS τα αποτελέσματα της ΜΟΗ

  Πώς είδαν Credit Suisse και UBS τα αποτελέσματα της ΜΟΗ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι περίοδοι κρίσης δεν είναι άγνωστες για μια εταιρεία όπως η Motor Oil ωστόσο ο όμιλος είναι καλύτερα προετοιμασμένος τόσο χρηματοοικονομικά όσο και από πλευράς λειτουργίας απέναντι στην αβεβαιότητα που προκαλεί ο κορονοϊός, σημειώνει σε σημερινή έκθεσή της η Credit Suisse με αφορμή τα αποτελέσματα του 2019 που ανακοινώθηκαν. 

  Οι επενδύσεις στο διυλιστήριο για το 2020 θα καλυφθούν εν πολλοίς από τις λειτουργικές χρηματοροές ενώ η ρευστότητα της ΜΟΗ είναι πάνω από αρκετή (1,2 δισ.) ενώ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σοβαρά λειτουργικά ζητήματα ακόμη και σε περίπτωση που καταρρεύσει η ζήτηση λόγω του κορονοϊού το δίμηνο Απριλίου Μαΐου. Η Credit Suisse διατηρεί σύσταση outpeform με τιμή στόχο τα 22 ευρώ (από 27 προηγουμένως) 

  Σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 22 ευρώ διατηρεί και η UBS, η οποία σημειώνει ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το 2019 είναι πάνω από τις εκτιμήσεις της. Ιδιαίτερη μνεία κάνει η UBS στις αυξημένες χρηματοροές από τη λειτουργία που έφτασαν τα 202 εκατ. ευρώ, ενώ τα μειωμένα περιθώρια της διύλισης που επηρεάστηκαν από τις μεγάλες συντηρήσεις του τετάρτου τριμήνου ισοσκελίστηκαν από τα καλύτερα αποτελέσματα της εμπορίας και του τομέα των υπηρεσιών, όπου τα EBITDA έφτασαν τα 20 εκατ. ευρώ. 

  Χ. Φλ.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ