Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Μαρ-2020 19:44

  Titan Cement: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ. ευρώ

  Titan Cement: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως του ποσού των 10 εκατ. ευρώ προτίθεται να εφαρμόσει η Titan Cement International, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, τόσο στο Euronext Βρυξελλών όσο και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

  Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι προτίθεται να εφαρμόσει "πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι συνολικού ανώτατου ποσού 10.000.000 ευρώ. Το πρόγραμμα, το οποίο θα αφορά την απόκτηση μέχρι 1.000.000 ιδίων μετοχών, θα εφαρμοστεί στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια δύο μηνών και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την ή περί την 20η Μαρτίου 2020.

  Η Εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της δύναται να τερματίσει, αναστείλει ή αναβάλει το πρόγραμμα εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών. Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας και θα δύνανται επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάθεση σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.

  Η Titan Cement International SA θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο των σχετικών αγορών σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς", καταλήγει η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ