Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 14-Μαρ-2020 16:42

  Hard Rock: Πώς τοποθετείται για την απόρριψη της προσφυγής της από την ΑΕΠΠ

  Hard Rock: Πώς τοποθετείται για την απόρριψη της προσφυγής της από την ΑΕΠΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Προσφυγή στο ΣτΕ προαναγγέλλει η HRI με ανακοίνωσή της, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με την οποία απορρίπτεται η  προσφυγή της κατά της απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

  Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει: "Η Hard Rock International ενημερώθηκε από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) ότι με απόφασή της, που εκδόθηκε χθες, απορρίφθηκε η προσφυγή της κατά της απόφασης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

  Παρότι δυσάρεστη, η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη για τη Hard Rock International. Η Εταιρεία μας έχει δημοσίως αμφισβητήσει τη νομιμότητα της διαγωνιστικής διαδικασίας και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθειά της να επιτύχει ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

  Όπως έχει ήδη δηλώσει ο Πρόεδρος της Hard Rock International, Jim Allen, η Εταιρεία μας είναι διατεθειμένη να προβεί σε όλα τα αναγκαία ένδικα βοηθήματα στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να προστατεύσει το κύρος και τη φήμη της επιχείρησης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι από το Συμβούλιο της Επικρατείας και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποδοθεί δικαιοσύνη".

  *Διαβάστε ακόμα:

  - Η ΑΕΠΠ απέρριψε την προσφυγή της Hard Rock για το καζίνο στο Ελληνικό

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ