Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Μαρ-2020 20:12

  Μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού από τη Eurobank

  Μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού από τη Eurobank
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Νένας Μαλλιάρα

  Σε ενημέρωση των πελατών της για τη λήψη μέτρων που στοχεύουν στην άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) και θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους και στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους, προχώρησε η Eurobank. 

  Στο πλαίσιο υποστήριξης της προσπάθειας περιορισμού των επισκέψεων σε χώρους συγχρωτισμού, η Τράπεζα ενθαρρύνει τους πελάτες της να κάνουν χρήση των εναλλακτικών και ψηφιακών δικτύων. 

  Όπως επισημαίνει στους πελάτες της, μπορούν να χρησιμοποιούν τα εναλλακτικά και ψηφιακά δίκτυα της Eurobank,  εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη πραγματοποίηση των συναλλαγών τους, χωρίς να είναι αναγκαία η επίσκεψη σε κατάστημα. Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Eurobank μπορούν να πραγματοποιούν τις καθημερινές συναλλαγές απλά, εύκολα και με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο μέσω:

  - των ψηφιακών καναλιών e-Βanking και EurobankMobileapp
  - του δικτύου των ΑΤΜ της Τράπεζας που καλύπτει ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

  Η Τράπεζα υπενθυμίζει ότι οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν κωδικούς e-Banking, εύκολα και γρήγορα μέσω του eurobank.gr (ενότητα: Πώς αποκτάτε online κωδικούς σύνδεσης). 

  Η Eurobank προτρέπει επίσης τους πελάτες της να χρησιμοποιούν ανέπαφα την πιστωτική και χρεωστική τους κάρτα προκειμένου να περιοριστεί η χρήση των μετρητών. Επιπλέον, ενημερώνει ότι μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας λόγω απώλειας, φθοράς ή κλοπής θα πραγματοποιείται χωρίς χρέωση. 

  Η Eurobank ενημερώνει επίσης για τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με εξειδικευμένα στελέχη των υπηρεσιών PersonalBanking και BusinessBanking και με τα στελέχη των κέντρων εξυπηρέτησης PrivateBanking για άμεση εξυπηρέτηση. 

  Ειδικά για τις επιχειρήσεις που έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία v-Banking, τα στελέχη της υπηρεσίας είναι στη διάθεσή τους για να τους εξυπηρετήσουν, μέσω video κλήσης όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης. 

  Στη διάθεση των πελατών είναι και τα στελέχη στο Δίκτυο Καταστημάτων. 

  Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των στελεχών των καταστημάτων, η Eurobank έχει προχωρήσει στις ακόλουθες ενέργειες: 

  • Αναλυτική ενημέρωση και εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ (www.eody.gov.gr) σχετικά με την προφύλαξη και την προσωπική υγιεινή και συνεργασία με λοιμωξιολόγους για έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού. 
  • Συγκεκριμένες οδηγίες για τους εργαζόμενους που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, που έχουν υποψία μόλυνσης, που έχουν επιστρέψει πρόσφατα από περιοχές με τεκμηριωμένη συνεχιζόμενη μετάδοσή του COVID-19 ή που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 
  • Έμφαση στην καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας με ισχυρά απολυμαντικά και διανομή αντισηπτικού υγρού σε όλες τις μονάδες και τα καταστήματα της Τράπεζας. 
  • Απαγόρευση επαγγελματικών ταξιδιών στο εξωτερικό και αντικατάστασή τους μέσω telconferences, videoconferences και αυστηρή σύσταση για αποφυγή προσωπικών ταξιδιών στο εξωτερικό. 
  • Απαγόρευση πολυπληθών συναντήσεων και αντικατάστασή τους, όπου αυτό είναι εφικτό, με teleconferences ή videoconferences. 
  • Δυνατότητα εργασίας από το σπίτι (τηλεργασία). 

  Η Eurobank ενημερώνει τους πελάτες της ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ένα πλάνο ενεργειών που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της Τράπεζας, έχοντας αναγνωρίσει και σχεδιάσει τις δράσεις που ενισχύουν την ετοιμότητά της και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από την εξάπλωση του ιού. Επιπλέον διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί. 

  Για τυχόν επιπλέον θέματα που προκύπτουν οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν μέσω του eurobank.gr. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ