Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 09-Μαρ-2020 08:47

  Θύμα του κοροναϊού και το investor day της ΔΕΗ

  Θύμα του κοροναϊού και το investor day της ΔΕΗ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Χάρη Φλουδόπουλου

  Δεν θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου το investor day της ΔΕΗ, όπως αποφασίστηκε από τη διοίκηση της εταιρείας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αιτία για την αναβολή τα πρόσθετα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει η επιχείρηση στο πλαίσιο της προστασίας από τον κοροναϊό.

  Παράλληλα, οι αναλυτές και οι επενδυτές που είχαν προσκληθεί και είχαν καταρχάς αποδεχθεί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της ΔΕΗ, είχαν αρχίσει να βάζουν ερωτηματικό στη συμμετοχή τους, υπό το φόβο της έξαρσης της επιδημίας του κοροναϊού.  Στην απόφαση της ΔΕΗ συνετέλεσε και η αναβάθμιση του βαθμού επικινδυνότητας του ιού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

  Στο investor day της ΔΕΗ, η διοίκηση της επιχείρησης σκόπευε να παρουσιάσει με μεγαλύτερη ανάλυση και σε βάθος το νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό, με έμφαση στις νέες επενδύσεις που σχεδιάζονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησης αλλά και τη νέα εμπορική πολιτική. 

  Πλέον η παρουσίαση στους διεθνείς αναλυτές, μετατίθεται χρονικά με τη διοίκηση της ΔΕΗ να τηρεί στάση αναμονής, μέχρις ότου η επιδημία του κοροναϊού να υποχωρήσει και να υπάρξουν οι σχετικές συστάσεις από τον ΠΟΥ. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ