Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Αυγ-2007 16:32

  Μάρακ: Συμμετοχή στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας για οικιακή χρήση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη διάδοση και επέκταση των συστημάτων ευρυζωνικότητας και για οικιακή χρήση συμβάλει η εταιρεία Μάρακ Ηλεκτρονική. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε μέρη που δεν είναι εφικτή η ανάπτυξη δομημένης καλωδίωσης, υλοποιείται η διασύνδεση των συσκευών με απλό τρόπο και σε ελάχιστο χρόνο μειώνοντας δραστικά τα κόστη υποδομής και εργασιών.


  Σημειώνεται ότι, η προαναφερθείσα σειρά έχει την ικανότητα να μεταφέρει το ψηφιακό σήμα μέσα από την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση (220V) μετατρέποντας κάθε ηλεκτρική πρίζα σε σημείο σύνδεσης, ενώ εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει και τις πρίζες της τηλεόρασης.


  Έτσι, η ΜΑΡΑΚ ως αναγνωρισμένος πάροχος τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνεχίζει τη συμβολή της στην ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας προβλέποντας τις επερχόμενες ανάγκες του Triple play, προμηθεύοντας την ελληνική και ξένη αγορά με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων AV200 της Καναδικής εταιρείας Corinex που είναι αναγνωρισμένη στη Διεθνή αγορά σαν τον μεγαλύτερο κατασκευαστή συστημάτων BPL-PLC.


  Επιπλέον τα 200Mbps της τεχνολογίας από την DS2, καταφέρνουν να υποστηρίζουν ποιοτικά απαιτητικές εφαρμογές όπως HD Video και να δικτυώνουν συσκευές όπως set top boxes, gaming consoles, pc, modems κ.λπ.


  Τέλος, σημειώνεται ότι η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Μάρακ υπόσχεται να εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές και οικιακές ανάγκες που παράλληλα προκύπτουν με την εξέλιξη υπηρεσιών IPTV, VoIP και Broadband Internet. Επίσης. στο πλαίσιο εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσα από το δίκτυο αντιπροσώπων της, ενώ στη στρατηγική μιας ευρύτερης κάλυψης του ελλαδικού χώρου, συνεχίζει να αναζητά νέους συνεργάτες.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ