Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Φεβ-2020 18:13

  Briq Properties: Αγορά του τουριστικού ακινήτου "Mr & Mrs White Corfu"

  Briq Properties: Αγορά του τουριστικού ακινήτου "Mr & Mrs White Corfu"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι, σε εκτέλεση σχετικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου, ολοκλήρωσε σήμερα την αγορά του τουριστικού καταλύματος "Mr & Mrs White Corfu”.

  Το "Mr & Mrs White Corfu” βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης πολύ κοντά στην ομώνυμη παραλία. Αποτελείται από 38 επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ. και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2018. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα και jacuzzi εμβαδού 157 τ.μ. και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 13.876 τ.μ.

  Το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού ανέρχεται σε €3.000.000.

  Η εταιρεία υπέγραψε μισθωτήριο για το εν λόγω ακίνητο με την Hotel Keys Μ.Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε. επεκτείνοντας την συνεργασία της με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

  Η εν λόγω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, τα οποία ήταν συνολικού ποσού € 48,4 εκ. εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης, εκ των οποίων έχει ήδη επενδυθεί συνολικό ποσό € 16,8 εκ. για την αγορά 8 ακινήτων.

  H κ. Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε ότι "μετά την επένδυση στα Mr & Mrs White Paros και Mr & Mrs White Tinos, η Εταιρεία μας ολοκληρώνει σήμερα την αγορά του τρίτου τουριστικού ακινήτου της πετυχημένης αλυσίδας, το Mr & Mrs White Corfu. Συνεχίζουμε έτσι δυναμικά την υλοποίηση της επενδυτικής μας πολιτικής προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας τουριστικά ακίνητα σε δημοφιλείς και ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ