Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Ιαν-2020 20:39

  Εθνική Τράπεζα: Γεν. Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής ο Β. Καραμούζης

  Εθνική Τράπεζα: Γεν. Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής ο Β. Καραμούζης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ανάληψη από τον κ. Βασίλειο Καραμούζη των καθηκόντων του ​Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα, παράλληλα με την παραίτηση από το Δ.Σ. του κ. Δημητρίου Καποτόπουλου.

  Σημειώνεται επίσης η αναβάθμιση του κ. Γεωργίου Κουτσουδάκη εντός της γενικής διεύθυνσης που αναλαμβάνει ο κ. Καραμούζης.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, "η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. (η "Τράπεζα") ενημερώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτριου Καποτόπουλου από τη θέση του Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ.

  Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι κατά την ίδια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε τον ορισμό του κ. Βασίλειου Καραμούζη ως Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Ο κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης αναβαθμίστηκε εντός της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης Εταιρικής Τραπεζικής στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ναυτιλιακού.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καποτόπουλο για τη συνεργασία και τη σημαντική συνδρομή του στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ