Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Ιαν-2020 11:29

  Στην Intralot το 55% της Inteltek

  Στην Intralot το 55% της Inteltek
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το 55% της Inteltek αποκτά η Intralot, μέσω της θυγατρικής της Intralot Iberia Holding, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ΙΝΤΡΑΛΟΤ, μέσω της καθ ολοκληρίαν θυγατρικής Intralot Iberia Holding SAU, υπέγραψε κείμενο δεσμευτικών όρων (binding term-sheet) για την απόκτηση από τις Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Global Bilgi Paz. Dan. ve Çağrı Servisi Hizm. A.Ş και Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş. του συνολικού μεριδίου συμμετοχής τους ανερχομένου στο 55% της İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. ("Inteltek"), συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων προς την Intralot Iberia Holding SAU.

  Η σχετική συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020, μόλις υπογραφεί η τελική συμφωνία αγοραπωλησίας ("SPA") και χορηγηθούν οι απαραίτητες νομικές εγκρίσεις.

  Η τελική αξία της συναλλαγής θα προσδιορίζεται με βάση την καθαρή λογιστική αξία της Inteltek σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ και δεν αναμένονται σημαντικές επιπτώσεις στις οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ, καταλήγει η ανακοίνωση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ