Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Ιαν-2020 19:25

  Alpha Trust ΑΕΔΑΚ: Έκτακτη ΓΣ στις 4/2 για διανομή μερίσματος και ΑΜΚ

  Alpha Trust ΑΕΔΑΚ: Έκτακτη ΓΣ στις 4/2 για διανομή μερίσματος και ΑΜΚ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διανομή μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και split μετοχών με αναλογία τρεις νέες για μία παλιά, καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Alpha Trust ΑΕΔΑΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2020.

  Ειδικότερα, η εισηγμένη καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 04 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση διανομής μερίσματος από κέρδη προηγουμένων χρήσεων.

  2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά €1,40 ανά μετοχή και ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των μετοχών (split) με αναλογία τρεις νέες μετοχές για μία παλιά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

  3. Έγκριση προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options).

  4. Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου.

  5. Έγκριση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποχωρήσαντος.
      
  6. Διάφορες ανακοινώσεις.

  Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου 2020, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 11η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00, σε συνεδριακό χώρο επί της οδού Τ.Καβαλιεράτου αρ.7, στην Κηφισιά.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ